Are you in the right place?
Husqvarna batteridriven vertikalskärare

Batteridriven vertikalskärare från Husqvarna

Har du problem med mycket mossa i gräsmattan? Vid problem med mossa i gräsmattan, är Husqvarna batteridrivna vertikalskärare lösningen för dig.
Husqvarna mossrivare är enkel att hantera och ger ett förstklassigt resultat och mossan försvinner. Genom att vertikalskära din gräsmatta främjas gräsväxten och du får en finare, tätare och grönare gräsmatta.
Husqvarna Vertikalskärare S138i
  • Effekt: 0.9 kW
  • Batterispänning: 36 V
  • 19.5 kg
4790 kr
9679222-01
I lager
Köp

Vertikalskär Gräsmattan med en Batteridriven Vertikalskärare

Husqvarnas vertikalskärare S138i är en utmärkt lösning för trädgårdsentusiaster som söker en effektiv och användarvänlig produkt för att upprätthålla en hälsosam och välmående gräsmatta.
  1. Effektiv Vertikalskärning: Husqvarna S138i är utrustad med effektiva vertikalskärarknivar som skär ned i marken för att avlägsna mossa från gräsmattan. Detta främjar luftcirkulation, syre- och vattenabsorption samt främjar grästillväxt.

  2. Dubbla Funktioner: Förutom vertikalskärning kan Husqvarna S138i också användas som mossrivare. Detta gör att användaren kan välja mellan olika trädgårdsunderhållsfunktioner med samma enhet.

  3. Justerbar Arbetsdjup: Vertikalskärarens arbetsdjup är justerbart, vilket gör det möjligt att anpassa skärningen efter gräsmattans behov. Användaren kan enkelt justera djupet för att möta specifika krav eller förhållanden.

Logga in